Non-published portraits

portrait of my niece Emily

Emily

Deze dagen ben ik druk bezig met het doorlopen van mijn archieven op zoek naar beeldmateriaal voor mijn nieuwe website en zo kwam ik een aantal portretfoto’s tegen die ik nog niet eerder had gepubliceerd. Ik wil de website graag eind juli of begin augustus lanceren. Het beeld hierboven is van mijn nichtje Emily (is ze niet lief?) en heb ik gisteren pas genomen, dus deze is er nieuw. De andere beelden gaan verder terug in de tijd.

These days I spend a lot of time going through my archives looking for material for my new website and I came across a few portraits that I hadn’t published before. I would like to launch the website at the end of July or beginning of August. The image above is of my niece Emily (isn’t she lovely?) and only taken yesterday, so that one is quite new. The other images go back further in time.

portrait of a woman with dog

woman with dog

De meeste beelden zijn genomen in mijn eigen tijd: rondlopend met mijn camera en met nieuwsgierige ogen naar de wereld kijkend. De foto hieronder was in opdracht van de Faculteit der Sociale Wetenschappen voor een van hun brochures. Het is een dubbelportret van twee van hun docenten.

Most of these images were taken in my own time: walking around with my camera looking at the world with curious eyes. The photograph below was a commission of the Faculty of Social Sciences for one of their brochures. It is a double portrait of two of their teachers.

double portrait

double portrait

portrait of a woman with horse

woman with horse

portrait of a little girl in the park

little girl in the park

portrait of a Professor

a Professor

portrait of Arjanne

Arjanne

De foto van Arjanne is vorige zomer in  India genomen terwijl we aan het wachten waren op de bus die ons naar onze volgende bestemming zou brengen. Ik begruikte de wachttijd om te experimenteren met de flits terwijl we aan in de schaduw aan het wachten waren. Deze foto is zonder flits genomen.

The photograph of Arjanne was taken in India last Summer while we were waiting for the bus to bring us to our next destination. I used the waiting time to experiment using a flash or not while my companions were waiting in the shadow. This image was taken without the flash.

portrait of Vir

Vir

Vir is mijn huisgenote en deze lieflijke foto van haar heb ik genomen terwijl we met de groep samen aan het eten waren. Ik had haar geholpen met het maken van de pasta en had het hele proces gefotografeerd maar ben er niet aan toegekomen om deze te posten.

Vir is my housemate and I took this lovely photograph of hers while we had dinner together with the whole group. I helped her making the pasta and shot the whole process but never got around posting these.

portrait of Hans

Hans

This entry was posted in free work and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*